0%
Magento makselahendused

1. Magento 2 Sisseehitatud Makselahendused

PayPal: Magento 2 toetab erinevaid PayPali lahendusi, sealhulgas PayPal Express Checkout, PayPal Payments Standard ja PayPal Payments Pro. Need lahendused võimaldavad klientidel tasuda kiiresti ja turvaliselt.

Krediit- ja deebetkaardid: Magento 2 toetab krediit- ja deebetkaartide makseid (nt Visa, MasterCard, American Express), kasutades erinevaid maksevahendajaid. Kliendid saavad sisestada oma kaardiandmed otse e-poe makselehel.

Pangaülekandega:

Tšekimaksed: Magento 2 võimaldab ka pangaülekandeid ja tšekimakseid, kuigi need võivad olla vähem levinud tänu nende manuaalsele töötlemisele.

Tasun kätte saamisel:

Zero Subtotal Checkout:

2. Kolmandate osapoolte Makselahendused


Stripe: Stripe on laialdaselt kasutatav maksevärav, mis toetab krediitkaarte, Apple Pay'd ja Google Pay'd. Stripe on tuntud oma lihtsa integratsiooni ja arendajasõbralike API-de poolest.
Payment processing: Accept payments anywhere |

Authorize.net: See maksevärav võimaldab krediitkaardimakseid ja on populaarne lahendus Põhja-Ameerikas.

Braintree: Braintree, mis kuulub PayPalile, pakub paindlikke ja turvalisi makselahendusi, sealhulgas krediitkaarte, PayPalit, Apple Pay'd ja Google Pay'd.

Klarna: Klarna pakub "Osta kohe, maksa hiljem" lahendusi, mis võimaldavad klientidel osta tooteid ja tasuda nende eest hiljem. See võib suurendada ostjate mugavust ja müügi konversioone.

Mollie: Mollie on Euroopa makseteenuse pakkuja, mis toetab mitmesuguseid makseviise, sealhulgas krediitkaarte, SEPA, iDEAL, ja palju muud.

Adyen: Adyen on rahvusvaheline makseplatvorm, mis toetab erinevaid makseviise üle kogu maailma ja sobib suurepäraselt globaalsetele e-poodidele.

3. Riigi põhised Makselahendused

iDEAL (Holland): Spetsiifiline Hollandi turule, võimaldab klientidel maksta otse oma pangakontolt.

SOFORT (Euroopa): Kiire ja turvaline pangaülekannete lahendus, mida kasutatakse laialdaselt mitmes Euroopa riigis.

Afterpay (Austraalia ja Uus-Meremaa): "Osta kohe, maksa hiljem" lahendus, mis on populaarne Austraalias ja Uus-Meremaal.

Alipay ja WeChat Pay (Hiina): Populaarsed makseviisid Hiina turul, mis võimaldavad makseid mobiilirakenduste kaudu.

4. Eesti kohalikud Makselahendused

Montonio (Eesti): Baltikum, Soome, Poola pangalingid, krediitkaardimaksed, järlemaksu lahendused (ainult eestis).

Maksekeskus (Eesti).

Every-pay (Eesti): "Osta kohe, maksa hiljem" lahendus, mis on populaarne Austraalias ja Uus-Meremaal.

ESTO (Eesti): "Osta kohe, maksa hiljem" lahendus, pangalingid, krdeiitkaarti maksed

Inbank (Eesti) - järlemaksu lahendused

Holm (Eesti) - järelmaksu lahendused

Tarkpay (Eesti)

5. Digitaalsed Rahakotid ja Alternatiivsed Makselahendused

Apple Pay ja Google Pay: Need mobiilimakse lahendused võimaldavad klientidel maksta oma nutitelefoni või muu seadme kaudu. Integreerimine Magento 2-ga on võimalik läbi erinevate maksevahendajate nagu Stripe või Braintree.

Cryptocurrency: Bitcoini ja muude krüptovaluutade maksed on kasvava populaarsusega. Need maksed on võimalikud spetsiaalsete makselahenduste kaudu nagu BitPay või Coinbase Commerce.

6. Magento 2 Laiendused ja Moodulid

Magento 2 jaoks on saadaval mitmeid makseväravate laiendusi ja mooduleid, mis võimaldavad integreerida täiendavaid makseviise. Need laiendused võivad lisada uusi maksevalikuid või pakkuda täiendavat funktsionaalsust ja paremat kasutajakogemust.

7. Turvalisus ja Sertifikaadid

SSL-sertifikaadid: Kõik maksed peaksid toimuma turvalise SSL-ühenduse kaudu, et tagada kasutaja andmete krüpteerimine ja turvalisus.
PCI DSS vastavus: Kõik makselahendused peaksid vastama PCI DSS standarditele, mis tagavad krediitkaardiandmete turvalise töötlemise.

Magento 2 pakub paindlikkust integreerida mitmesuguseid makselahendusi, mis vastavad teie e-poe ja klientide vajadustele. Õige makselahenduse valik võib parandada ostukogemust, suurendada konversioone ja kasvatada klientide rahulolu.